Kosten

Bij ons eerste contact laten we o.a. een indicatie van de prijzen achter. Wanneer vervolgens duidelijk wordt wat de wensen zijn en welke acties er gaan komen, maken we een zo nauwkeurig mogelijk overzicht van de te verwachten kosten voor de betreffende uitvaart. De nota wordt verstuurd wanneer wij (eventuele) nota's van derden binnen hebben en alles compleet is. Doorgaans is dat tussen 1-4 week na de uitvaart.
Door op onderstaande links te klikken zie je de erachter liggende gegevens en voorbeeldnota's:

algemeen prijzenoverzicht

voorbeeldnota begrafenis

voorbeeldnota begrafenis natuurbegraafplaats

voorbeeldnota crematie

voorbeeldnota crematie in kleine kring

We hebben in 2019 onze eigen prijzen niet verhoogd omdat 2019 een jubileumjaar is voor Lotus (25 jaar)

Wanneer er een uitvaartverzekering is stellen we deze desgewenst op de hoogte en informeren naar de afwikkeling. Sommige verzekeraars keren alleen aan de uitvaartverzorger uit, anderen bieden een keus tussen een uitkering aan familie of de uitvaartverzorger, of alleen aan de familie.

Wanneer je een sommen- of kapitaalverzekering hebt wordt het verzekerde bedag uitgekeerd, onafhankelijk van wie de uitvaart verzorgt.

Als er een naturaverzekering is en je gebruik maakt van de daarbij horende uitvaartverzorger dan wordt de hele uitvaart verzorgd volgens het verzekeringspakket. Bij meer of andere wensen moet er bijbetaald worden.
Als er voor een andere uitvaartverzorger wordt gekozen dan wordt er een door betreffende verzekeraar bepaald bedrag uitgekeerd.

Meer over verzekeringen